Om hybelhuset

Hybelhuset rommer 54 hybler fordelt på fire etasjer. Hyblene/rommene er fra ca. 12 til 54 m2. Noen med eget bad og kjøkken, og andre med felles fasiliteter. Rimelige priser fra kr. 2.900,- til kr. 6.500,- inkludert strøm og Internett. Stor parkeringsplass med plass til 19 biler. Hvis du ønsker å ha parkeringsplass, får du tildelt din egen plass for kr. 250,- pr. mnd. Den blir også brøytet og strødd hele vinteren.

Hvem er hyblene egnet for?

Hos oss bor det folk i alle aldere. Hyblene/rommene er av forskjellige størrelser, og er egnet for enslige personer og par. Boligene er også godt egnet for studenter og arbeidere.

Hvordan er miljøet i huset?

Hos oss er det ett veldig trygt, positivt og trivelig miljø. Vi har null toleranse når det gjelder ulovlige rusmidler, fest og bråk. Det er forøvrig kameraovervåking i alle fellesarealer. Dette for å gi beboerne en ekstra trygghet. Vi har husregler som alle som flytter inn må lese igjennom og godta. Husreglene er basert på det vi kaller sunn fornuft, og normal folkeskikk, men vi har valgt å ha disse for å presisere våre forventninger/krav til leietakerne.

Kontaktpersoner

Ivan Blichfeldt, telefon: 922 30 513

Finn Ole Petersen, telefon: 917 89 078