Vi utfører renhold for privatpersoner og bedrifter.

Et godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat. Vi har fokus på å levere høy kvalitet og god oppfølging, til fornuftige priser.

Våre kunder har én kontaktperson å forholde seg til, som har det hele og fulle ansvaret for tjenesten vi leverer. På denne måten har vi bedre kontroll og reduserer risikoen for misforståelser, samtidig som vi gjør det lettere for våre kunder.

Vi tar oppdrag i Skien, Porsgrunn og Bamble.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller en befaring!

bilde-renhold-1

Daglig/ukentlig renhold av kontorer/butikker
Godt renhold fører til bedre helse på arbeidsplassen. I tillegg fører det til større trivsel og bedre arbeidsmiljø. Med gode internrutiner, førsteklasses produkter og fokus på punktlighet ønsker vi å bidra til et hyggeligere miljø på din arbeidsplass.

Ukentlig renhold (privatpersoner)
Har du havnet i tidsklemma, men allikevel ønsker å komme hjem til et rent hus? Krangler dere om hvem sin tur det er til å vaske huset? Bruk heller tiden til noe mer fornuftig, og få deg en privat vaskehjelp. De fleste privatkunder ønsker renhold en gang i uken, eller hver annen uke. Dette innebærer støvtørking, støvsuging, gulvvask, vask av kjøkken, bad osv. Vi tilbyr også rundvask til jul eller en god gammeldags storrengjøring. I tillegg til vanlig renhold utfører vi også utvendig fasaderengjøring.

Hovedrengjøring / Flyttevask
Hovedrengjøring er en grundig rengjøring som kan inkludere tak, vegger, vinduer, gulv, skap, dører, møbler og inventar. Vi bruker utstyr og produkter som er skånsomme og miljøvennlige, men allikevel effektive. En hovedrengjøring fokuserer på nøyaktighet og punktlighet.

Borettslag
Hvis dere vurderer å sette bort trappevasken i deres Sameie eller Borettslag er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. En befaring er gratis, uforpliktende og tar vanligvis 10-20 minutter og kan gjennomføres på dagtid eller kveldstid. Kan også lage avtale om å høytrykkspyle gårdsrom ved ønskede intervaller.

Skuring og boning
Overflatebehandling som skuring og boning av harde gulv er en nødvendighet. Skuring og boning gjør den daglige rengjøringen lettere, men det beskytter også gulvet mot slitasje og gulvet vil fremstå pent.

Fasadevask
Venter man for lenge med fasadevask kan det få dyre og omfattende konsekvenser. Økt forurensning, kombinert med nordlig klima gjør norske fasader spesielt sårbare. Med en fasadevask får bygningen et nytt og friskt utseende, samtidig som vi forebygger og hindrer en kostbar fasaderenovering. Når vi utfører en fasadevask bruker vi kun produkter og midler som skåner og bevarer både fasade og miljø.

Fjerning av tagging/grafitti
Vi utfører rask og effektiv fjerning av graffiti og tagging. Vi har erfaringen som skal til for å fjerne graffiti med minimal påvirkning av underlaget.

Utearealer
Opprydding av uteareal, snømåking, kosting/spyling av uteplass, hagearbeid, bortkjøring av avfall/søppel, etc. er noe av det vi kan hjelpe deg med. 

Byggrengjøring
Enten det er snakk om nybygg eller renoverte bygg, underveis eller etter prosjektet. Vår byggrengjøring dekker alle behov for overflaterengjøring du måtte trenge.